latinica  ћирилица
12/12/2019 |  19:13 ⇒ 19:34 | Аутор: РТРС

Бијељина: 400 нових чланова ДЕМОС-а

У Бијељини је вечерас уручено 400 страначких картица ДЕМОС-а новим члановима.
ДЕМОС Бијељина - Фото: РТРС
ДЕМОС БијељинаФото: РТРС

Потпредсједница странке Споменка Стевановић, која је присуствовала уручењу чланских картица, рекла је да је у протеклој години фомрирана комплетна страначка структура.

- Основали смо одборе у свим локалним заједницама, Актив младих и Актив жена, тако у наредну изборну годину улазимо потпуно организационо припремљени. Циљ ДЕМОС-а је да у свим локалним заједницама постане парламентарна странка. Од ГО ДЕМОС Бијељина очекујемо много, с обзиром на квалитет и бројност чланства - рекла је она.

Милан Дакић, предсједник ДЕМОС-а у Бијељини, истакао је да 400 нових чланова даје нову снагу овој партији.

- ДЕМОС је нова млада политичка партија која вечерас уручује 400 страначких картица, а истовремено ће 100 грађана да потпишу приступнице ДЕМОС-у. У Бијељини очекујемо да на наредним локалним изборима освојимо минимално четири одборничка мјеста у Градској скупштини. Наш слоган је "Растемо" - истакао је Дакић.

Докторка Ружица Боровић се обратила у име нових чланова ДЕМОС-а.

- Разлог зашто смо у ДЕМОС-у јесте програм странке, а оволики број грађана вечерас у Центру за културу говори да Бијељинци препознају ДЕМОС као реалну политичку опцију. Слоган "Растемо" је потпуно оправдан - истакла је Боровићева.