latinica  ћирилица
14/12/2019 |  15:40 | Аутор: Б92

Биковић у главној улози у руској хит комедији "Слуга" (ВИДЕО)

Објављен је трејлер за руску хит комедију "Слуга" у којој главну улогу тумачи српски глумац Милош Биковић.
Милош Биковић (фото:Promo) -
Милош Биковић (фото:Promo)

Премијера филма заказана је за 27. децембар, а истог дана филм ће почети да се приказује на редовном репертоару биоскопа.

Биковић глуми главног јунака Григорија "Гришу", рођеног у богаташкој породици. Млади Гриша је толико ушушкан у свом лагодном животу да мисли да је "изнад закона". Када оде предалеко у својим испадима и бива суочен са затворском казном, његов отац предузима радикалне мјере и уз помоћ старог пријатеља, психолога, смишља план како да рехабилитује свог непослушног сина.

Гриша упада у изрежирану саобраћајну незгоду, а када дође себи, биће 1860. година, а он ће се наћи на великом сеоском имању, као обични слуга, без веза и без примјеса живота какав је до тада живио.

Људи који га окружују на имању су такође слуге и никада нису чули за рецимо - мобилне телефоне. Гриша пролази тежак пут од размаженог богаташа до човјека који цијени мала животна задовољства и вриједан рад, који упознаје добре стране правог пријатељства и наравно, љубави.

У филму који је режирао Клим Шипенко, поред Биковића играју и Иван Охлобистин, Марија Миронова, Александр Самојленко, Александра Бортич, Олга Дибцева...