latinica  ћирилица
14/12/2019 |  20:09 ⇒ 20:10 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Евидентан развој општине Станари под окриљем СНСД-а (ФОТО)

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је вечерас да је та странка јасно дефинисала политику у Станарима с циљем да ова општина она има будућност и плански напредује.
СНСД-Станари - Фото: РТРС
СНСД-СтанариФото: РТРС

Цвијановићева је навела да је поносна на све оно што је Општински одбор СНСД-а урадио у Станарима у протеклом периоду.

Она је рекла да је СНСД помогао да републичке институције дају подстицај неким приоритетима Станара с циљем развоја ове општине који је данас евидентан.

- Ту се прича не завршава. Имамо још много идеја и планова које ћемо овдје реализовати кроз нашу партијску структуру, са коалиционим партнерима и уз подршку републичких власти - навела је Цвијановићева и додала да је ријеч о различитим инфраструктурним пројектима, унапређењу укупног амбијента и активностима на повећању броја радних мјеста.

Цвијановићева, која је присуствовала Општинској конференцији СНСД-а Станари, рекла је да је та странка имала добре резултате и у осталим локалним заједницама у Српској, којима управља заједно са коалиционим партнерима.

- То доноси бољитак који се осјети на локалном терену, а озбиљни помаци су резултат тијесне сарадње локалних заједница у свим друштвеним сферама са републичким властима и институцијама - рекла је Цвијановићева.

Фото: РТРС

На другој Општинској конференцији СНСД-а Станари за предсједника Општинског одбора поново је изабран Горан Јеринић, који је рекао да овај одбор и у наредном мандату очекују нове обавезе и изазови с циљем да се унаприједи квалитет живота становника Станара.

- Желимо да обезбиједимо што бољи амбијент за живот и рад у нашој локалној заједници - рекао је Јеринић.

Он је истакао да је СНСД у Станарима у протеклом периоду имао добре резултате и захваљујући подршци са републичког нивоа.

- Ту сарадњу ћемо наставити. Станари су перспективна и стабилна општина која жели и даље да се развија - навео је Јеринић.

Конференцији су присуствовали руководство општине Станари, градоначелник Добоја Борис Јеринић, народни посланик СНСД-а Денис Шулић, бројни функционери СНСД-а из Добојске регије, гости из других странака, те бројни чланови и симпатизери ове странке.