latinica  ћирилица
15/12/2019 |  19:55 ⇒ 20:06 | Аутор: РТРС

Бањалучке балерине у акцији "С љубављу храбрим срцима"

У оквиру хуманитарне акције "С љубављу храбрим срцима", 22. децембра, у Банском двору биће одржано 10. јубиларно Донаторско вече, на којем ће наступити млади таленти из цијеле Републике Српске. Међу њима је и "Прва балетска школа" из Бањалуке.

"Прва балетска школа" из Бањалуке, једина је балетска школа у Републици Српској. За кратко вријеме постигли су бројне успјехе, мада им то није приоритет. Поносни су што су изабрани да дају свој допринос у акцији "С љубављу храбрим срцима".

-  Ово нам није први пут да учествујемо у оваквим акцијама, и искрено радовали би се још више када би оваквих манифестација било више него једна годишње. Са радошћу учествујемо у акцији - истакла је Александра Срдић, директорка "Прве балетске школе" из Бањалуке

Мале балерине веома су посвећене учењу и не крију да је балет подједнако и лијеп и захтјеван, али још више уживају у њему кадa знају да ће то помоћи некоме.

Децембар је мјесец празника и поклањања, а мале балерине вас подсјећају да позивом на број 1411, дјеци са потешкоћама у развоју можете уљепшати живот, а то није мала ствар.