latinica  ћирилица
17/12/2019 |  18:16 ⇒ 18:56 | Аутор: novosti.rs

Мектић вријеђао Вучића, сликао се и са пуцачем

Драган Мектић, министар за безбједност БиХ у техничком мандату, који је недавно на Твитеру вулгарно вријеђао предсједника Србије Александра Вучића, виђен је у једном кафићу у друштву Миливоја Ловреновића из Градишке, од раније познатог Полицији Републике Српске због насилничког понашања, пишу Вечерње новости.
Мектић и Ловреновић (фото: informer.rs) -
Мектић и Ловреновић (фото: informer.rs)

Након што је предсједник Србије Александар Вучић средином новембра ове године честитао српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику на постигнутом договору у вези са именовањем предсејдавајућег Савјета министара, Мектић је упутио непримјерене поруке предсједнику Србије.

Мектић је, између осталог, на Твитеру поручио предсједнику Србије: "Иди лијечи се, како су само била фина три дана без тебе".

Занимљиво, истог мјесеца, Мектићев друг из кафића Миливоје Ловреновић, како су објавили медији, ухапшен је у Градишци јер је ходао улицом и пуцао из пиштоља, а затим снимак окачио на друштвене мреже.

Према наводима медија, Ловреновић је ходао Улицом Петра Пеције у Градишки и пуцао из пиштоља, а онда тај снимак окачио на Инстаграм.

Ловреновић је познат полицији одраније по насилничком понашању, а власник је и више угоститељских објеката на подручју Градишке.