latinica  ћирилица
22/12/2019 |  11:11 ⇒ 19:55 | Аутор: РТРС

Најмлађи хуманитарци на пријему код предсједнице Српске (ФОТО)

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић уприличила је данас у Палати Републике свечани пријем за учеснике хуманитарне акције "С љубављу храбрим срцима".

Предсједница Републике Српске изразила је задовољство што ће дјеца и ове године учествовати на донаторској вечери "С љубављу храбрим срцима" и помоћи свима којима је потребно.

Фото: РТРС

- Донаторско вече организујемо десет година и прошле године смо одлучили да у акцији са институцијама Републике Српске учествују дјеца и наши млади таленти - рекла је предсједница Цвијановић.

Фото: РТРС

Предсједница Републике је захвалила свима који су дошли из Србије и Пољске како би учествовали у акцији и помогли дјеци којима је помоћ потребна.

Фото: РТРС

- Знам да сте добри и да су сви поносни на вас. Хвала вам што сте дошли и што ће те учествовати у донаторској вечери - рекла је предсједница Републике Српске.

Донаторско вече "С љубављу храбрим срцима" централна манифестација хуманитарне акције под покровитељством предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић, биће одржано данас у Културном центру Бански двор у Бањалуци.

Фото: РТРС

Ова традиционална акција одржава се десети пут, а ове године циљ је да се прикупи новац за изградњу два дневна центра за дјецу с потешкоћама у развоју, у Бањалуци и Требињу.
 Фото: РТРС

Повезане вијести:

Српска показује хуманост - С љубављу храбрим срцима