latinica  ћирилица
11/01/2020 |  11:17 | Аутор: Вечерње новости

Кнежевић: Откривена имена лица на која се воде Милови рачуни у иностранству

Власник Атлас групе за подгорички портал Борба рекао да ће објавити на чијим рачунима држи новац црногорски председник Мило Ђукановић.
Душко Кнежевић (фото:Tanjug) -
Душко Кнежевић (фото:Tanjug)

Више обавештајних служби је на трагу рачунима Мила Ђукановића у иностранству, а откривена су имена лица на која се они воде, саопштио је Душко Кнежевић, власник Атлас групе, за подгорички портал Борба.

- У току је друга фаза стезања обруча око Ђукановића коју он политички тешко може да преживи. Чека се политички моменат за објављивање, многи рачуни су му лоцирани у инострансву. Објавићу на чијим рачунима држи паре Мило Ђукановић, јер имам те податке. Морамо бити рационални и учинковити, да демонтирамо његов режим - казао је Кнежевић, додајући да су ово судбински дани за Црну Гору и њен народ.

-Мило неће ићи даље везано за напад на Цркву, чекаће да се страсти смире. Неће заоштравати више ствари са Црквом. Али Црква треба да заоштри с Милом, јер иду избори. Не смију да се пасивизирају, јер Милу је битно да је усвојен Закон и зато му се не жури. Ако Црква утихне, знаће се да постоји нешто иза кулиса.

- Пошто је у Мајамију, наставља Кнежевић, сигурно је обезбедио пасош за неку од карибских земаља. Он се спрема за негативни сценарио и мислим да му је то најбоље. Он је диктатор који је сатјеран уза зид, 100.000 људи му је на улици. Црна Гора долази у фазу дубоког хаоса. Замислите, полиција туче људе што шетају, а онда се полиција захвааљује Митрополији. Они не знају да постоји друго полувријеме ове утакмице. Ја нисам побјегао из Црне Горе, него сам легално изашао и тада није било ниједног поступка против мене. Кад Мило крене да бјежи, први степен око њега ће побјећи, као и ови чувари плаже у зимском периоду, који му чувају паре. Екипа из "Гранда" контролише сада све, а "мојковачки клан" је изгубио контролу иако је Душко Марковић мислио да је сад он главни газда - поручио је Кнежевић.