latinica  ћирилица
12/01/2020 |  18:13 | Аутор: СРНА

Чубриловић честитао тениској репрезентацији Србије

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је освајање АТП купа у Сиднеју тениској репрезентацији Србије, којој је пожелио још много врхунских игара и освојених трофеја на радост цијелог српског народа.
Недељко Чубриловић - Фото: СРНА
Недељко ЧубриловићФото: СРНА

- Сјајном тимском игром и пожртвованошћу српски тенисери су, предвођени једним од најбољих свјетских играча Новаком Ђоковићем, у великом финалу побиједили репрезентацију Шпаније и освојили још један велики трофеј, на радост свих грађана Републике Српске и Србије - написао је Чубриловић у честитки Тениском савезу Србије, селектору и српским тенисерима.

Чубриловић је навео да су се и овом побједом Новак Ђоковић, Душан Лајовић, Виктор Троицки, Никола Ћаћић и Никола Милојевић, предвођени селектором Ненадом Зимоњићем уписали у историју српског тениса - освојили су АТП куп у Сиднеју и остварили најбољи резултат од 2010. године.

Он је истакао да је било уживање гледати како се храбро и одлучно боре током цијелог купа, саопштено је из Народне скупштине.

- Ваша креативност и мотивација да покажете свијету да сте најбољи доминирали су посебно у завршним мечевима. Вашу игру одликовало је заједништво и тимски дух - навео је Чубириловић.

Тениска репрезентација Србије побједник је премијерног издања АТП купа, чије је финале играно у Сиднеју. Српски тим је у великом финалу побиједио репрезентацију Шпаније резултатом 2:1.