latinica  ћирилица
13/01/2020 |  10:21 ⇒ 11:36 | Аутор: СРНА

Чубриловић: Нада да ће Српска наставити да јача

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је Нову годину свим грађанима Републике Српске који празнују по јулијанском календару, уз жељу да им донесе много здравља, среће и благостања и изразио наду да ће Српска у Новој 2020. години наставити да јача.
Недељко Чубриловић - Фото: СРНА
Недељко ЧубриловићФото: СРНА

- Нека вам Нова, 2020. година донесе мир, благостање, радост, професионални успјех и породичну срећу - навео је Чубриловић у честитки.

Чубриловић је изразио наду да ће Република Српска у Новој 2020. години наставити да јача, посебно кроз подизање привредних капацитета што ће побољшати стандард свих њених грађана.

- Надам се да ће Република Српска успјети да институцинално, ефикасно и одговорно реагује на све изазове и да ће правовременим и квалитетним мјерама и рјешењима омогућити бољи живот свим својим грађанима. У тој нади и у то име, желим вам срећну и успјешну Нову 2020. годину - наводи се у честитки.

Српска, Руска, Грузијска православна црква, Света Гора и Јерусалимска патријаршија, које поштују јулијански календар, у поноћ ће дочекати Нову годину.