latinica  ћирилица
13/01/2020 |  12:12 ⇒ 12:52 | Аутор: СРНА

Понуда Српске на Сајму туризма у Бечу

Туристичка организација Републике Српске учествоваће на Међународном сајму туризма у Бечу, који ће бити одржан од четвртка до недјеље, 16. до 19. јануара.
Српска на сајму у Бечу (Фото: palelive.com) -
Српска на сајму у Бечу (Фото: palelive.com)

Туристичка организација Српске ће понуду и услуге представити на изложбеном простору Представништва Републике Српске у Бечу, најављено је из ове организације.

- Промоција на овом сајму је наставак активности и успјешне сарадње са Представништвом, са којим смо у протеклом периоду интензивно радили на студијским путовањима за туристичке стручњаке, фотографе, новинаре, представнике институција из Аустрије и тако директно промовисали наше туристичке дестинације на аустријском тржишту - наведено је у саопштењу.

"Феријенмесе 2020" најзначајнији је сајам туризма у Аустрији који окупља око 150.000 посјетилаца, те око 850 излагача из више од 80 земаља.

Осим Туристичке организације Републике Српске, на штанду ће се представити Туристичка организација Требиње, дестилерија Монограм и Туристичка организација града Београда, гдје ће у фокусу пажње бити дестинације и програми у Српској који су за туристе атрактивни у предстојећој сезони прољеће/љето.