latinica  ћирилица
13/01/2020 |  12:47 ⇒ 12:58 | Аутор: РТРС

Дјечији сајам "Бањалука 2020" у Спортској дворани Борик

Под покровитељством Града Бањалуке, у мају 2020. године, односно 23. и 24. маја, одржаће се до сада најквалитетнији и програмом најбогатији 2. Дјечији сајам "Бањалука 2020"!
Дјечији сајам "Бањалука 2020" -
Дјечији сајам "Бањалука 2020"

Сајам који предстоји сљедбеник је прошлогодишњег 1. Дјечијег сајма "Бањалука 2019".

Сајамска прича која је почела у мају 2019. године, била је идејни темељ за фантастичан сајам који нас очекује током претпоследњег викенда у мају.

У склопу Спортске дворане "Борик", малишани Бањалуке ће заједно са својим родитељима и читавом породицом имати могућност да уживају у до сада најразноврснијој сајамској понуди.

На сајму се очекује понуда производа из свијета играчака, слаткиша, његе за дјецу, технологије, али и понуде спортских активности неопходних за правилан развој малишана, као и за његовање спортског духа од малих ногу.

На дјечијем сајму очекује посјетиоце и неколико разноврсних кутака, по мјери сваког малишана: гејминг кутак, спорт кутак, бабy кутак, здрава храна кутак али и креативни кутак за малишане склоне креативном изражавању.

Ова сајамска манифестација није само догађај за дјецу, већ и за читаву породицу!

Током трајања сајма, родитељи и сви они који одвоје своје вријеме за породичну посјету Дјечијем сајму, уживаће у богатом и занимљивом сајамском програму, али и фестивалском дијелу програма, за чију организацију ће се потрудити малишани из предшколских установа Града Бањалуке.