latinica  ћирилица
15/01/2020 |  13:36 ⇒ 19:01 | Аутор: Агенције

Ђоковић и Надал направили спектакл (ВИДЕО)

Тениска публика у Мелбурну уживала је на спектакуларном догађају који је уприличен на терену "Род Лејвер" арене, у којој се иначе игра финале Аустралијан опена, а чији је почетак заказан за наредни понедељак.
Ђоковић и Надал - Фото: РТС
Ђоковић и НадалФото: РТС

Са намјером да се скупи што више новца за опоравак Аустралије од катастрофалних пожара, на хуманитарни спектакл дошли су Новак Ђоковић, Роџер Федерер, Серена Вилијамс, Рафаел Надал, Наоми Осака, Каролина Вознијацки, Стефанос Циципас, Петра Квитова, Александар Зверев, Коко Гауф, Доминик Тим и Ник Кирјос, а није требало дуго да прође да би навијачи уживали, пише Блиц.

- Трудимо се највише што можемо, за тебе – поручио је Ноле "капитену" Серени, а онда је покушао да сигнализира иза леђа гдје да његов дубл партнер, Надал, сервира.

И, док се публика смијала због цјелокупне ситуације која се тада одвијала на терену, из табора ривала зачуо се глас:

- Камермане, можемо ли да видимо Новакову задњицу? – што је заправо била жеља да се види шта Ђоковић показује Рафи, гдје да сервира у одлучујућем моменту.

Новак се на то, као и навијачи, насмијао, па "наредио" Шпанцу сљедећу акцију:

– Одсервирај ас!

И, тако је и било, баш на меч-лопту у надметању дублова подијељених на тимове Каролине Вознијацки и Серене Вилијамс:

Послије ове побједе, Надал је открио да су, у разговору са Роџером Федерером, остали учесници овог хуманитарног спектакла ријешили да заједно донирају 250.000 аустралијских долара, што је око 154,7 хиљаде евра, као помоћ у отклањању посљедица страшних пожара који су захватили Аустралију.