latinica  ћирилица
20/01/2020 |  14:03 | Аутор: СРНА

Осам случајева илегалних игара на срећу

У Бијељини, Приједору и Бањалуци откривено је осам случајева илегалног приређивања игара на срећу, саопштено је из Републичке управе игара на срећу.
Игре на срећу - Фото: илустрација
Игре на срећуФото: илустрација

Током викенда у Бијељини су откривена неовлаштена приређивања електронских игара на срећу у објектима пословних јединица "Акваријум", "Адмира спорт" и "Кријкос", а инспектори су издали прекршајне налоге правним лицима са изреченом казном од по 20.000 КМ, одгорним лицима по 5.000 КМ, а опрема привремено одузета.

У Бијељини је откривено и неовлаштено приређивање игара на срећу у угоститељским објектима "Акваријум" и "Падрино", а власницима је изречена новчана казна од по 2.000 КМ, док је опрема привремено одузета.

У Приједору је утврђено неовлаштено приређивање кладионичарских игара у угоститељском објекту "Белами", при чему је власнику изречена новчана казна од 2.000 КМ, а опрема привремено одузета.

У Бањалуци је у пословним јединицама "Џокер гејм" и "Премијер спорт" откривено неовлаштено приређивање игара на срећу, гдје су правним лицима издати прекршајни налози од по 20.000 КМ, а одговорним лицима по 5.000 КМ.

Инспектори Републичке управе за игре на срећу наставиће са интензивним спровођењем инспекцијских надзора у циљу откривања прекршаја из ове области.