X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
21/01/2020 |  11:58 ⇒ 12:00 | Извор: РТРС

Састанак Вулина и продуцената пројекта "Хероји са Кошара" (ВИДЕО)

Министар одбране Србије Александар Вулин састао се данас са представницима продуцентске куће Omega production који раде на припреми играног филма и серијала "Хероји са Кошара".
Састанак Вулина и продуцената пројекта (фото: Министарство одбране Србије) -
Састанак Вулина и продуцената пројекта (фото: Министарство одбране Србије)

Састанак је био посвећен подршци Министарства одбране и Војске Србије пројекту играног филма и серијала о херојима са Кошара.

Вулин је током разговора указао на важност битке на Кошарама у одбрани отаџбине од НАТО агресије, о којој је до недавно јавност мало знала, као и на значај пројеката посвећених тако значајним догађајима у српској историји.

У име продукцијске куће, редитељ Балша Ђого представио је Вулину пројекат "Хероји са Кошара", као и неопходне информације у вези са његовом реализацијом, са посебним освртом на елементе у којима би подршка Министарства одбране Србије била значајна.

- Министарство одбране Србије препознало је колико је то велики и одговоран посао и одлучили су да нам и помогну у реализацији тог пројекта. Серијал говори о момцима који су бранили Кошаре, али и о свим припадницима војске који су учествовали у одбрани отаџбине од НАТО агресије – истакао је редитељ Балша Ђого додавши да је планирано снимање филма и 12 епизода серије "Хероји са Кошара".

Извор: Радио телевизија Војводине