latinica  ћирилица
23/01/2020 |  16:28 | Аутор: СРНА

Мићић: Са Додиком и Вишковићем разговарано о пројектима, а не о високој политици

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић изјавио је Срни да је предсједник СДС-а Мирко Шаровић апсолутно у праву када каже да са предсједником СНСД-а Милорадом Додиком може разговарати само предсједник странке, додајући да је на састанку био искључиво као градоначелник.
Мићо Мићић (фото: Синиша Пашалић / РАС Србија) -
Мићо Мићић (фото: Синиша Пашалић / РАС Србија)

- Човјек је апсолутно у праву када то каже, а ја нисам разговарао са Додиком и Вишковићем о високој политици, нити о политици странке, већ као градоначелник Бијељине искључиво о питањима у вези са пројектима у граду - нагласио је Мићић, који је потпредсједник СДС-а.

Он је рекао да политику СДС-а на републичком нивоу свакако води Предсједништво странке, са предсједником Мирком Шаровићем на челу.

Коментаришући данашње изјаве предсједника Градског одбора ПДП-а Славише Марковића о "запањености ове странке због састанака које Мићић одржава са руководством СНСД-а", градоначелник Бијељине је рекао да са ПДП-ом не постоји никакав проблем.

- Причао сам са својим предсједником Владе Радованом Вишковићем и чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком у вези са пројектима у нашем граду, о петнаестак пројеката, међу којима су Дрински насип, ауто-пут, спортска хала... - рекао је Мићић.

Он је додао да ПДП треба да настави опозиционо дјеловање на нивоу Републике Српске.

- ПДП нека настави ово своје дјеловање, а у Бијељини сам ја градоначелник и желим да урадим најбоље пројекте за град - поручио је Мићић.