latinica  ћирилица
24/01/2020 |  14:21 ⇒ 14:35 | Аутор: РТРС

Мићић критизерима у СДС: Шта сте ви урадили за странку?

Након састанка са предсједником Владе Републике Српске и српским чланом Предсједништва БиХ Радованом Вишковићем и Милорадом Додиком, огласио се Мићо Мићић, предсједник Градског одбора и потпредсједник СДС-а.
Мићо Мићић - Фото: РТРС
Мићо МићићФото: РТРС

Мићић истиче да је на овом састанку, прије свега, разговарано о подршци републичког и босанско-херцеговачког нивоа власти реализацији важних пројеката за Град Бијељину, и додаје да су се чула реаговања сталних критизера у Српској демократској странци, који највише због свог театралног наступа, привлаче највише пажње.

- Несвјесни сложених потреба локалне заједнице и одговорности коју носи функција првог човјека једног великог града, ти људи су навикли да из сигурне опозиционе залеђине редовно дају замјерке, не предлажући рјешења. Сувишно је рећи и да с њихове стране изостају потези који ће допринијети побољшању живота грађана или, на крају крајева, бољем позиционирању странке на политичкој сцени - наводи се у саопштењу.

Истиче да се до сада безброј пута показало да је управо тај негативни приступ истакнутих појединаца у СДС један од важних узрока вишегодишњег назадовања странке. То је утолико горе, што долази од људи који већ одавно или никад нису осјетили шта значи побједа на изборима, а чине све да и даље не побјеђују.

- Што се мене тиче, све што радим – радим у интересу свог града, Републике Српске и Српске демократске странке, побјеђујући на свим изборима на којим сам се кандидовао. Био сам и јесам члан СДС, а планирам да и у пензију одем као члан ове странке - додаје Мићић.

На крају, Мићић пита најсвјежије критизере шта су урадили за своју странку, општине и градове и цијелу Републику Српску за све ове године, сем што критикују скоро сваки потез не само противничких странака, већ и људи из своје странке?