latinica  ћирилица
24/01/2020 |  23:08 | Аутор: СРНА

Неосновани захтјеви групе посланика, пуна подршка Ђокићу

Регионални одбор Социјалистичке партије Бијељина саопштио је да најоштрије осуђује самоиницијативно дјеловање једног броја посланика СП-а у Народној скупштини Републике Српске, одбацујући њихове захтјеве као неосноване и неаргументоване, те пружа пуну подршку предсједнику странке Петру Ћокићу.
Социјалистичка партија - Фото: Facebook
Социјалистичка партијаФото: Facebook

Регионални одбор СП-а Бијељина апелује да руководство странке уложи максималне напоре да буду очувани јединство и капацитети Социјалистичке партије, наводи се у саопштењу након сједнице Регионалног одбора СП-а, одржане вечерас у Бијељини.

- Сви општински/градски одбори из Изборне јединице б очекују од највиших органа СП-а да у што краћем року донесу одређене одлуке у складу са Статутом партије поводом самоиницијативног дјеловања групе народних посланика СП-а у Народној скупштини Српске - додаје се у саопштењу.

Предсједник СП-а Петар Ђокић изјавио је данас да је из ове странке искључио Максима Скоку, Горана Селака и Миленка Савановића, наводећи да очекује да мандати у Народној скупштини Републике Српске буду враћени овој политичкој партији.