latinica  ћирилица
25/01/2020 |  12:27 ⇒ 12:27 | Аутор: Б92

Тринкијери пред Задар: Сада свака утакмица вриједи дупло

Тренер Партизана Андреа Тринкијери рекао је да ће добра одбрана и концентрација бити кључне у предстојећој утакмици АБА лиге против Задра.
Андреа Тринкијери (Фото: Н.Неговановић) -
Андреа Тринкијери (Фото: Н.Неговановић)

Партизан ће у хали "Александар Николић" вечерас дочекати Задране у утакмици 17. кола АБА лиге од 20 часова.

Спремајући се за "реванш" са Дарушафаком у Еврокупу, Партизан вечерас чека Задар који не би смио да му представља никакав проблем.

- Задар је екипа која је ове сезоне добила Цедевиту Олимпију, Црвену звезду и Будућност. Мислим да то довољно говори. Имамо шест кола до краја лигашког дијела сезоне и сада свака утакмица за све тимове вриједи дупло. Добар приступ, концентрација и добра одбрана су нам потребни да наставимо наш пут којим смо кренули - рекао је Тринкијери за клупски сајт.

Бек Партизана Огњен Јарамаз казао је да ће ово бити важна утакмица за његову екипу.

- Задар је тим који је ове сезоне показао да је итекако у стању да угрози најјаче екипе у лиги. Вјерујем да ћемо одиграти максимално концентрисано, показати добру игру и да ћемо успети да наставимо с добрим резултатима у регионалном шампионату - казао је Јарамаз.

Изабраници Андрее Тринкијерија тренутно се налазе на првој позицији АБА лиге, с 29 бодова, док је Задар на 11. мјесту с 20 бодова.