latinica  ћирилица
26/01/2020 |  21:39 | Аутор: РТРС

Финалне припреме за MAC! Ево како изгледа Арена (ФОТО)

Велико креативно градилиште – тако се укратко може описати атмосфера која влада у Штарк Арени дан пред највећи регионални музички спектакл Bioxgn MAC 2020.
Штарк арена уочи дјеле MAC награда (Фото:  skymusic) - Фото: РТРС
Штарк арена уочи дјеле MAC награда (Фото: skymusic)Фото: РТРС

- Светлосни и сценски ефекти, сценографија, захтјевне кореографије, костими – све мора бити беспријекорно изведено и мора савршено складно да функционише на бини Штарк Арене сутра увече -кажу организатори из Skymusic-а и додају: “MAC, који је у Милану овјенчан престижним међународним признањем БЕА ( Best Event Awards) у категорији Музички догађај, сада има још једну амбицију – да ове године лествицу креативности и иновације попне на још виши ниво.

Најављено је шест повезаних покретних бина површине од преко 800 м2, које ће бити каскадно постављене, са покретним елементима, али које ће се и саме кретати по простору Арене. Публику очекује и највећи ласер шоу икада изведен на овим просторима, а за њега је задужен Квант, најпознатији свјетски произвођач са двадесетогодишњим искуством. Kvant ShowProduction надалеко је чувен по својим спектакуларним мултимедијалним ласер шоуовима, 3Д мапингу, холограмима, а за MAC манифестацију њихов креативни тим у сарадњи са Skymusic-ом припрема визуелни доживљај који ће се памтити.

Штарк арена уочи дјеле MAC награда

Од Лепе Брене, Јелене Розге, Сениде, Бубе и Јале, Нине Бадрић, Калиопи, преко Тончија Хуљића, Невене Божовић, С.А.Р.С.-а, Балканополиса, Мањифика, до састава Who See, Саре Јо, Оливера Мандића, Александре Радовић, и специјалног заједничког наступа 11 реп и поп музичара са глумцем Виктором Савићем - MAC је музички спектакл који једини у региону окупља извођаче најразличитијих жанрова из шест земаља.

Као и прошле године, за учеснике MAC-а непосредно прије манифестације биће организован коктел у хотелу Crowne Plaza, одакле ће се познати упутити на MAC карпет. Своја гламурозна издања на црвеном тепиху приказаће више од 400 познатих личности.

Линк на коме ће се емитовати MAC лајв на Јутјуб каналу је https://youtu.be/D8N7HeaArZA а церемонију можете пратити и на ТВ Пинк у Србији, ТВ РТЛ у Хрватској на, РТЦГ у Црној Гори, Канал 5 у Сјеверној Македонији, РТРС и ФТВ у Босни и Херцеговини, и ТВ3 у Словенији.