latinica  ћирилица
28/01/2020 |  00:25 ⇒ 10:41 | Аутор: РТРС

САСТАНАК ДРЖАВНОГ ВРХА СРБИЈЕ; Црна Гора планира ескалацију хаоса, а медијским лажима ће за то оптужити Београд?!

Око поноћи завршен је двосатни састанак државног врха Србије, који је предсједник Србије Александар Вучић хитно сазвао због погоршане ситуације у региону.
Београд - Фото: РТРС
БеоградФото: РТРС

На састанку са предсједником Вучићем су присуствовали министри спољних послова Ивица Дачић, унутрашњих послова Небојша Стефановић, одбране Александар Вулин и директор БИА Братислав Гашић.

Како Курир сазнаје из извора блиским државном врху Србије, двосатни састанак је био тежак, а одржан је због најновијих дешавања у Црној Гори и планираног угрожавања безбједности Срба у овој републици.

Највиши државни органи Црне Горе, са врхом тамошње полиције, намјеравају да најновију ескалацију насиља, узроковану линчом Србина у Подгорици, лажним медијским извештајима оптуже за то званични Београд. Локални моћници намјеравају да подигну тензије широм Црне Горе, а у том смислу спремају хаос широм земље, с намјером да за све оптуже Београд

Први корак ка пласирању неистина, како сазнаје Курир, биће тај да су навијачима који су претукли Србина непознате особе, каменовале ауто.

Према информацијама којима располаже Курир локални моћници ће ово покушати да спинују и да у медијима на сваки начин оправдају овакво дивљачко понашање, тако што ће представити да се каменовање догодило прије пребијања.

Извор: Kurir.rs/Tanjug