latinica  ћирилица
29/01/2020 |  09:17 ⇒ 12:12 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Живот се вратио у Мркоњић Град (ВИДЕО)

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је данас у Мркоњић Граду да се у ову општину, која је била велики страдалник, вратио живот након свих тешких искушења захваљујући заједничком ангажману републичких и локалних власти и уз подршку Србије.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

- Као што је било и раније, а ево и сада, кроз различите видове подршке даје се додатна енергија свему што покушавамо да радимо широм Републике Српске - рекла је Цвијановићева.

Цвијановићева је изразила задовољство због Вучићеве посјете Мркоњић Граду, те истакла да је она знак јединства и добре сарадње Републике Српске и Србије.

- Ово је знак да Србија стоји уз Републику Српску и када су тешка времена, али и када треба подијелити радост или обиљежити догађај, ми смо заједно - рекла је Цвијановићева.

Она је захвалила Вучићу, као и институцијама Српске и Србије на доброј сарадњи, те напоменула да то раде за добробит грађана и у име јединства Републике Српске и Србије.

Цвијановићева је захвалила становницима Мркоњић Града за гостопримство и подршку коју су данас показали.

- Наше је да будемо овдје окупљени, као што смо и увијек широм Републике Српске, јер знамо да само на тај начин можемо да побиједимо све изазове - рекла је Цвијановићева.