latinica  ћирилица
29/01/2020 |  09:18 | Аутор: СРНА

Бјелица добио пуну подршку ОО СДС-а Соколац

На првој сједници новог сазива Општинског одбора СДС-а Соколац дата је пуна подршка предсједнику Миловану Бјелици у активностима на јачању странке и позиционирању соколачког одбора унутар СДС-а.
Милован Бјелица - Фото: СРНА
Милован БјелицаФото: СРНА

Предсједнику СДС-а на Сокоцу, који је и начелник ове општине, чланови Општинског одбора дали су одријешене руке када је ријеч о сарадњи са свим нивоима власти, а све ради што бољег живота становника Сокоца.

Бјелица каже да је та сарадња неминовна ако се жели реализовати све започето и планирано на подручју општине.

Он је нагласио да је та сарадња добра и да очекује пуну подршку власти Републике Српске, али и заједничких институција БиХ како би реализовали активности од великог значаја за подручје Сокоца и Романије, саопштено је на веб страници општине Соколац.

Током дискусије, дугогодишњи члан и функцонер СДС-а Нешо Самарџија нагласио је да нико није напустио СДС, да је у времену тешком за странку соколачки СДС остао чврст, те да је увјерен у побједу на предстојећим локалним изборима.

На састанку је било ријечи и о важности брзе консолидације у врху странке како би сви на локалном нивоу имали јасне смјернице за рад на терену.

Завршен је и дио конституисања Општинског одбора странке, изабрани су извршни одбор, кадровска комисија, а дата је подршка кандидатури Младенке Пандуревић за Актив жена СДС-а Републике Српске, као и Александру Марковићу за регионални, а потом и републички ниво када је ријеч о омладини СДС-а.