latinica  ћирилица
29/01/2020 |  11:57 | Аутор: СРНА

"Вукановић поново дотакао дно - ни Мркоњићи му нису свети"

Небојша Вукановић је још једном показао да му ништа није свето и да је зарад болесних амбиција спреман да се спусти толико ниско да ни сам не види дно у којем плива, наводи се у саопштењу Градског одбора СНСД-а Требиње.
СНСД Требиње - Фото: илустрација
СНСД ТребињеФото: илустрација

- Јадно је и биједно, Небојша Вукановићу, што не бирајући ни мјесто ни вријеме шаљеш поруке мржње и показујеш сопствени јад и огорченост са најсветијег мјеста у Херцеговини, родне груде Светог Василија Острошког и Тврдошког - истиче се у саопштењу поводом јучерашњег Вукановићег непремијереног понашања и провокација приликом посјете премијера Републике Српске Радована Вишковића Мркоњића, родном мјесту Светог Василија Острошког.

Из СНСД-а Требиње подсјећају да је Вукановић јуче у Мркоњићима вријеђао, прекидао, добацивао и непримјерено се понашао према делегацији Владе Републике Српске на челу са премијером, умјесто да се поклони и помоли, да вјерном херцеговачком народу пошаље поруку Христове љубави и поштовања, са најсветије српске земље.

- У покушају да понизиш све Херцеговце и Херцеговину успио си само у једном - да оголиш себе и покажеш ко си и шта си - празна љуштура која одзвања. Али на твоју празну звоњаву већ смо огуглали. Поручујемо ти само једно - звони колико хоћеш али се држи даље од српских правосланих светиња и часних, неукаљаних мјеста. Ниси достојан - поручили су Вукановићу из требињског СНСД-а.