latinica  ћирилица
29/01/2020 |  15:36 ⇒ 20:26 | Аутор: РТРС

Борац у Анталији: Ујутру теретана, послијеподне терени (ФОТО)

И трећи дан припрема фудбалера Борца у Анталији пролази у пакленом раду.

Ујутру је на програму била теретана. Мало је рећи да је "прштало" на све стране. Зној је липтио у неограниченим количинама, али извршавала се свака "наредба" кондиционог тренера Немање Злојутра. Задовољан је био и шеф Стручног штаба Бранислав Крунић, који је и сам закорачио на неколико справа.

Бранислав Крунић (Фото: РТРС)

- Момци раде, нема поговора. Све за сада функционише како треба. Овдје смо дошли да искористимо ове феноменалне услове које имамо на располагању - каже Бранислав Крунић.

И они најискуснији, Саша Кајкут и Стојан Врањеш, предњаче у раду. Справа справу стиже, минут по минут, и вријеме пролази.

- Увијек су за играче овај дио припрема најтежи, али како дани пролазе, тако се и ми "заигравамо". Пред нама је неколико важних утакмица, у којима нећемо гањати резултат, али хоћемо играти да побиједимо. Довољно разлога да будемо на правом нивоу - јасан је Кајкут.

Припреме фудбалера Борца у Анталији (Фото: РТРС)

А, послијеподне, "лакши дио посла", јер се радило на једном од многобројних терена у Анталији. Минибусом до терена се стиже за пет минута, кроз прелијепе алеје пуних палми, али и пластеника, који су бројни у овој регији, јер локално становништво управо живи од продаје поврћа и воћа, наравно уз туризам, који је главна грана привреде, и нема конкуренцију у овој области.

Стојан Врањеш (Фото: РТРС)

Тренер Бранислав Крунић најавио је да ће против Оренбурга у петак извести најјачи тим, који тренутно има на располагању, а један од оних који очекује прилику да заига јесте и новајлија Марин Галић.

Припреме фудбалера Борца у Анталији (Фото: РТРС)

- Некако су нам се поклопиле амбиције. И моје и Борчеве су највеће. Мислим да клуб као што је Борац, и град Бањалука заслужују највише. Дакле, нападамо титулу! Имамо одличне услове овдје, и то треба искористити. Заиста, Анталија је прави рај на земљи за екипе - истакао је Галић, који је у Борац стигао из запрешићког Интера, а прије тога носио је дрес Зрињског.

И новинарске екипе, а међу њима и РТРС-ова имала је пуне руке посла. Данас је пала одлука да се подијеле. Једна група је отишла да посматра утакмице Рапид - Војводина и Црвена звезда - Вардар, у оближњи Белек (око 40 километара од Анталије), док је друга ријешила да ужива у чарима Хотела "Титаник", масажа, базени, турска купатила, уз разноврстан мени, само дио понуде која је очарала све они који су овдје у Анталији.