latinica  ћирилица
11/02/2020 |  19:54 ⇒ 20:12 | Аутор: РТРС

На Вајберу доступан чет бот Бање Врућица 

Након вајбер стикера, Бања Врућица формира и вајбер чет бот. То су најсавременији видови комуникације и пословања који им омогућавају сталну комуникацију са више од 15.000 чланова, туриста и гостију.

Уласком у вајбер мобилну апликацију и профил Бање Врућице све информације су на длану. Довољан је мобилни телефон, интернет и апликација, нема непотребног тражења или телефонирања, а сви одговори доступни су 24 часа дневно.

- Корисници интернета су веома нестрпљиви, желе инстант и брзе одговоре, не могу да чекају на одговор и често немају стрпљења да активно сурфају по неком сајту тражећи информацију. Ова вајбер чет бот апликација омогућава да на брз и једноставан начин дођу до одговора баш оног који њих интересује - рекао је Александар Радошевић из ЗТЦ Бања Врућица Теслић.

Ефекти оваквог вида комуникације све су бољи, што се огледа у броју ноћења. Тренутно је највише гостију из Хрватске, а осим из Србије све више их је и из Словеније .

За промоцију својих капацитета и понуде Бања Врућица користи више канала комуникације. Друштвене мреже све су присутније.

- Од могућих 900 кревета имамо попуњеност између 700 и 750, значи да смо сада у овом периоду, почетком фебруара, који се сматра вансезонским периодом, имамо попуњеност 80 одсто, што је одлично - додао је Радошевић.

Прошлу годину Бања Врућица завршила је с рекордних 240.000 ноћења, а ни ове године циљеви нису мањи. Због тога настављају да инвестирају, а до средине наредне године биће окончана и изградња специјалне болнице, једне од најважнијих инвестиција.