latinica  ћирилица
12/02/2020 |  11:31 | Аутор: СРНА

Држављанин Хрватске није платио боравак у теслићком хотелу

Држављанин Хрватске напустио је хотел у Теслићу, а да није измирио своје обавезе, саопштено је из Полицијске управе Добој.
Општина Теслић - Фото: Screenshot/YouTube
Општина ТеслићФото: Screenshot/YouTube

Он је у хотелу боравио од петка до недјеље, 7. до 9. фебруара, а дежурни тужилац Окружног јавног ужилаштва Добој изјаснио се да је извршено кривично дјело превара.

Полицијској станици Модрича јуче је пријављено да је у претходних седам дана непознато лице у трговинском објекту у овој општини платило робу новчаницом у апоену од 100 КМ, за коју се сумња да је фалсификована.

Полицијској станици Петрово јуче је пријављено да је у претходних седам дана на подручју ове општине извршена бесправна сјеча шуме.

Истог дана је Полицијској станици Дервента пријављено да су у претходних неколико дана на подручју ове општине из необезбијеђеног помоћног објекта отуђени моторна пила и електрични алат, као и да је на једној стамбеној згради уочена неовлаштена потрошња електричне енергије.

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Добој евидентирано је пет кривичних дјела, једно нарушавање јавног реда и мира и три саобраћајне незгоде.