latinica  ћирилица
13/02/2020 |  22:49 ⇒ 22:56 | Аутор: РТРС

Велико интересовање за овогодишњи Нектар ОК Фест (ФОТО/ВИДЕО)

Еуфорија за овогодишњи седми по реду Нектар ОК Фест, који ће се за нешто више од четири мјесеца одржати у НП Сутјеска, лагано почиње.
Нектар ОК Фест (www.okfest.net) - Фото: РТРС
Нектар ОК Фест (www.okfest.net)Фото: РТРС

Највјернији фестивалски фанови већ су осигурали своје мјесто у смјештајним капацитетима на Тјентишту и са нестрпљењем очекују објаву првих имена извођача и бендова који ће 17/18/19 јула 2020. године бити задужени за још једну незаборавну забаву.

Организатори су и ове године спремили и већ активирали посебну ОК ЕКСТРА ПОНУДУ, гдје сви заинтересовани по екстра цијенама могу да уграбе један од понуђених ОК пакета и осигурају себи боравак у Националном парку Сутјеска за вријеме трајања Нектар ОК Феста 2020.

ОК камп (www.okfest.net)

И ове године највеће интересовање влада за боравак у смјештајним капацитетима на Тјентишту, па су тако пакети који подразумјевају хотелски смјештај разграбљени за само два сата од почетка продаје.

Ништа мање интересовање влада и за ОК камп за који многи кажу да је мјесто најбоље забаве на фестивалу. У понуди су Пакет III који подразумјева тродневни боравак у ОК кампу, фестивалску улазницу и организовани превоз из већих градских центара у БиХ, те пакет ОК камп у оквиру којег је обезбјеђен боравак у кампу и фестивалска улазница. Ограничени број ових пакета и даље је доступан у оквиру ОК ЕКСТРА ПОНУДЕ. За све љубитеље природе, камповања и добре музике ОК камп и ове године отварамо дан раније, тј. 16. јула.

ОК камп (www.okfest.net)

Све информације о цијенама пакета и начину куповине, те контактима можете пронаћи на званичној фестивалској страници кликом на линк www.okfest.net. Од ове године куповина пакета ОК камп (боравак у кампу + фестивалска улазница) могућа је само преко продајних система Kупи Kарту и Гигстикс, као и на самом фестивалу, на рецепцији ОК кампа.

У ишчекивању овогодишњег Нектар ОК Феста 2020. доносимо вам утиске посјетилаца и дјелић атмосфере од прошле године у видеу:

Окупите екипу и придружите нам се у још једној незаборавној ОК авантури 17/18/19 јула на Тјентишту.