latinica  ћирилица
14/02/2020 |  12:45 | Аутор: СРНА

Илегално приређивање игара на срећу на Палама и у Приједору

Инспектори Одјељења за инспекцијски надзор Републичке управе за игре на срећу открили су илегално приређивање игара на срећу на подручју општине Пале и града Приједора.
Игре на срећу - Фото: илустрација
Игре на срећуФото: илустрација

Инспектори су јуче открили да је физичко лице чији су иницијали М.К. нелегално приређивало електронске игре на срећу у кафе бару "Дивљи запад" у Улици Добросава Јевђовића у општини Пале, саопштено је из Републичке управе за игре на срећу.

- Због почињеног прекршаја лицу М.К. издат је прекршајни налог којим је изречена новчана казна од 2.000 КМ, а терминал са којим је почињен прекршај је привремено одузет до окончања прекршајног поступка - наводи се у саопштењу.

Неовлаштено приређивање кладионичких и електронских игара на срећу путем терминала за спортско клађење "бет-бокс" откривено је у сриједу, 12. фебруара, у кафе-бару "Карпе дијем" у Улици Милоша Обреновића у граду Приједору.

Како се наглашава у саопштењу терминал за спортско клађење "бет-бокс", са којим је учињен прекршај, привремено је одузет, а власнику - физичком чији су иницијали Т.З. издат је прекршајни налог којим је изречена новчана казна од 2.000 КМ.

Инспектори Републичке управе за игре на срећу ће и у наредном периоду наставити са интензивним спровођењем инспекцијских надзора у циљу откривања прекршаја из области игара на срећу.