latinica  ћирилица
14/02/2020 |  21:21 ⇒ 21:55 | Аутор: РТРС

"Џипси Кингс" наредног петка у Бањалуци

Сљедећи петак, 21. фебруара, легендарни "Џипси Кингс", предвођени Андреом Рејесом, долазе у Бањалуку. Организатори обећавају велику журку и прави музички спектакл у дворани "Борик".
Џипси кингс у Бањалуци - Фото: РТРС
Џипси кингс у БањалуциФото: РТРС

"Џипси Кингс", предвођени Андреом Рејесом, загријаће ове зимске дане врелим ритмовима шпанског фламенка, обогаћеног румбом, салсом, попом и роком. Њихове пјесме су за све генерације и мало је оних који их не препознају, већ на прве тактове. Организатора, Тому Кашљевића, који је поријеклом из Бањалуке, веома радује то што је на распоред њихове балканске турнеје, поред Београда, Загреба и Сарајева, успио да уврсти и Бањалуку.

- Загреб, Београд и Сарајево су распродани. Нажалост, Бањалука је веома мала и ово јесте велики залогај, тако да карта не може бити испод 40 марака. Знам да је то многима јако пуно, али вјерујте, то је нешто минимално, да би се покрили основни трошкови ове продукције - истакао је Томо Кашљевић из агенције "Мјузик Тајм".

Компанија "М:тел" увијек је ту да подржи културне догађаје, који имају велики значај за нашу Републику, а концерт свјетски познате групе свакако је један од њих.

- Сматрамо, заиста, да бенд "Џипски Кингс" јесте велики бенд и да у Бањалуку долази заиста велики музички спектакл. Мислим да сви знају њихове пјесме, то је музика коју могу да слушају све генерације, од 7 до 77 и вјерујем да ће ово бити један од бољих концерата у Бањалуци - нагласила је Милица Кондић, из компаније "М:тел".

Иако се концерт одржава у Спортској дворани "Борик", број карата је ограничен на 1.800. Зато пожурите по своју улазницу, јер 21. фебруара тамо ће се десити концерт који се не пропушта. Иако су у питању сједећа мјеста, очекује се да ће до краја концерта сви бити на ногама.