latinica  ћирилица
17/02/2020 |  11:32 ⇒ 12:02 | Аутор: СРНА

УН - један од најзначајнијих донатора

Премијер Републике Српске Радован Вишковић истакао је током састанка са резидентим координатором УН у БиХ Сезин Синаноглу да је УН један од најзначајнијих и највећих донатора на овим просторима, чији пројекти су усмјерени на одрживи развој, односно на директну и конкретну подршку за побољшање животних услова и стандарда грађана.
Вишковић и Синагоглу - Фото: РТРС
Вишковић и СинагоглуФото: РТРС

Вишковић је на данашњем састанку са Синаноглуовом захвалио за конкретну и коректну сарадњу коју Влада Републике Српске има са УН организацијом и свим њеним агенцијама, изразивши спремност за наставак сарадње.

Он је Синаноглуовој, коју је примио у опроштајну посјету, захвалио за изузетан допринос на транспарентној сарадњи и пожелио пуно личног и пословног успјеха у даљем раду, саопштено је из Бироа Владе за односе с јавношћу.

Синаноглуова је нагласила да је имала одличну сарадњу са Владом Републике Српске, те да представници Владе Српске дају приједлоге, коментаре и сугестије у вези са израдом нове петогодишње стратегије, али и другим заједничким документима и пројектима.

Она је додала да је сарадња са земљама у региону од великог значаја за спровођење и реализацију пројеката у погледу одрживог развоја.