latinica  ћирилица
18/02/2020 |  10:19 ⇒ 13:21 | Аутор: sputniknews.com

Како звучи када Јелена и Новак Ђоковић запјевају? (ВИДЕО)

Српски тенисер Новак Ђоковић и његова супруга Јелена Томашевић у Атељеу 212 у Београду пјевали "Ти си моја чоколада" групе "Идоли".
Ђоковићи (фото: printscreen) -
Ђоковићи (фото: printscreen)

Брачни пар Ђоковић присуствовао је извођењу представе "Брод плови за Београд", која је била затвореног типа, и на коју су позвали своје пријатеље и сараднике, преноси Блиц.

      View this post on Instagram

With our NDF team, donors and friends we celebrated giving, supporting kids and love. Novak and I were invited on stage to sing and.... we had fun! We are sharing with you our joy and love and invite you to join our community at @novakfoundation @djokernole did well, I guess Sanremo was a majestic spring board for his music career Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima @novakfoundation . Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro dosla priprema na Sanremu a ja....pa ja prosto nemam opravdanje

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Feb 17, 2020 at 4:35pm PST

- Вечерас смо славили љубав, доброчинитељство и младе људе, будуће лидере наше земље уз дивну представу у Атељеу 212 Брод плови са нашим породицама, пријатељима и донаторима Фондације Новак Ђокоћ́. Позвали су нас на бину и изазвали да пјевамо. Новаку је добро дошла припрема на Санрему, а ја....па ја просто немам оправдање - написала је Јелена Ђокоић́ на друптвеној мрежи Инстаграм уз видео-снимак наступа у Атељеу 212.