latinica  ћирилица
21/02/2020 |  08:44 ⇒ 08:46 | Аутор: СРНА

Влада Српске о измјенама и допунама закона о јавно-приватном партнерству

Влада Републике Српске требало би данас да разматра Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о јавно-приватном партнерству у Српској.
Влада Републике Српске - Фото: РТРС
Влада Републике СрпскеФото: РТРС

Предвиђено је и да буду размотрени и нацрти закона о измјенама и допунама Закона о кривичном поступку Републике Српске и о измјенама и допунама Кривичног законика Републике Српске, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

Дневним редом је планирано и разматрање информације о обавезама које за БиХ и Републику Српску проистичу из процеса придруживања ЕУ са прегледом мјера и активности реализованих током 2019. године, те о оствареним резултатима у приближавању прописа Републике Српске прописима ЕУ.

Министри би требало да разматрају извјештаје о реализацији програма рјешавања проблема расељених лица, повратника и избјеглица за 2019. годину и за ову годину.

Влада Српске требало би да разматра и приједлог рјешења о допуни рјешења о именовању Независне међународне комисији за истраживање страдања свих народа у сребреничкој регији у периоду 1992-1995. године и рјешења о измјени рјешења о именовању Независне међународне комисије за истраживање страдања Срба у Сарајеву у периоду 1991-1995. године.

Након сједнице биће одржана конференција за новинаре у Прес центру Владе Српске са почетком у 11.00 часова, те објављено саопштење.