latinica  ћирилица
21/02/2020 |  15:43 ⇒ 15:45 | Аутор: СРНА

Избоден ножем након свађе

Лице чији су иницијали Ј.Г. /39/ из Градишке повријеђено је ножем у сукобу до којег је дошло у мјесту Ровине код Градишке, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.
Полиција Републике Српске -
Полиција Републике Српске

У саопштењу се прецизира да је у угоститељском објекту у мјесту Ровине ноћас, 15 минута након поноћи дошло до вербалног и физичког сукоба између лица чији су иницијали Ј.Г. /39/, Л.Б. /29/, О.И. /34/ и Ц.Е. /33/, сви из Градишке, након чега је лице Л.Б. ножем задало повреде оштећеном Ј.Г.

- Повријеђеном лицу је пружена љекарска помоћ и он је смјештен у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци - наведено је у саопштењу.

Из Тужилаштва наводе да су припадници Полицијске управе Градишка ухапсили лица чији су иницијали Л.Б, О.И. и Ц.Е, те да се они налазе на криминалистичкој обрадИ.

Увиђај на лицу мјеста обавила је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Татјана Нинковић, заједно са припадницима Полицијске управе Градишка. Тужилац је наредио истражне радње на утврђивању свих околности догађаја.

Према незваничним сазнањима Срне, након свађе и сукоба ножем је више пута избоден Горан Јанковић из Ровина код Градишке.

Из Полицијске управе Градишка Срни је потврђено да је синоћ полицији пријављено да је у Службу хитне помоћи Дома здравља Градишка довезено лице са више убодних рана по тијелу које је задобило у угоститељском објекту у Ровинама.

- Утврђено је да су четири лица након вербалног сукоба физички насрнули један на другога, усљед чега је једно лице задобило више рана по тијелу - наводе из полиције.