latinica  ћирилица
23/02/2020 |  14:44 ⇒ 14:51 | Аутор: СРНА

Додик пожелио успјех младом Далибору Илићу из КК Игокеа

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик разговарао је данас у Београду са младим кошаркашким репрезентативцем Србије Далибором Илићем, који је иначе кошаркаш КК Игокеа из Лакташа.
Милорад Додик и Далибор Илић - Фото: СРНА
Милорад Додик и Далибор ИлићФото: СРНА

Уочи данашње кошаркашке утакмице репрезентација Србије и Грузије, Додик и Илић су разговарали о такмичарској сезони, оствареним резултатима, као и о плановима за будућност.

Српски члан Предсједништва БиХ пожелио је младом Илићу много успјеха, спортске среће на паркету и побједа, као и успјеха у приватном животу.

Илић је захвалио српском члану Предсједништва БиХ на подршци, која му је, како је рекао, данас посебно важна уочи меча са репрезентацијом Грузије.

Далибор Илић /20/ рођен је у Вишеграду. Поникао је у млађим категоријама вишеградске Варде, а у љето 2015. године прешао је у млађе категорије КК Игокеа.

Током Суперлиге Србије 2019. године играо је на позајмици у екипи Мега Бемакса. Био је капитен састава јуниорске репрезентације Србије који је освојио златну медаљу на Европском првенству 2018. године, а овог мјесеца добио је позив да игра за сениорску репрезентацију Србије за квалификације за одлазак на Европско првенство 2021.