X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
25/02/2020 |  18:09 ⇒ 18:45 | Извор: РТС

Џорџ се "прошетао" до противничког коша, судије без реакције (ВИДЕО)

Добро је познато да се кошаркашка правила у НБА лиги интерпретирају слободније, нарочито када је грешка у корацима у питању, што је искористио Пол Џорџ и прошетао се до противничког коша.
Пол Џорџ (фото: twitter.com/LAClippers) -
Пол Џорџ (фото: twitter.com/LAClippers)

Клиперси су савладали екипу Мемфиса са 124:97, чиме су задржали треће мјесто на табели Источне конференције, али ће утакмица остати упамћена по "шетњи" Пола Џорџа.

Ол стар играч је успјешно завршио један контранапад своје екипе закуцавањем, чему је претходила очигледна грешка у корацима америчког крила.

Ипак, судије се нису огласиле, кош је уредно признат, послије чега се на друштвеним мрежама још једном повела полемика о кошаркашким правилима и њиховој примјени у најјачој лиги на свијету.

Најзанимљивије од свега је што се ситуација догодила на самом почетку меча, а не приликом високог вођства неког тима у финишу утакмице.