latinica  ћирилица
26/02/2020 |  11:59 ⇒ 18:14 | Аутор: СРНА

Утврдити ко је поставио заставе БиХ у граду (ФОТО)

Општински одбор СНСД-а у Брчком захтијева од Инспектората и полиције Брчко дистрикта да хитно утврди све чињенице у вези са постављањем више десетина застава БиХ на Тргу младих у том граду и ко је противно законским прописима користио возила Владе дистрикта за те намјене, саопштено је из те странке.

Из брчанског СНСД-а су истакли да ће, након што добију податке од Инспектората и полиције, поднијети кривичне пријаве "против свих који су флагрантно прекршили најмање два закона - Закона о празницима и Закона о комуналној дјелатности Брчко дистрикта".

Заставе Бих у Брчком (фото:Samir Tukulj)

- Нама у СНСД-у не смета ниједно славље, али смо против овако безочног узнемиравања јавности. Нажалост, овим чином поједини политички субјекти показују да њих у Брчком не интересује ништа друго осим властите политичке промоције. И то чине не обазирући се на друго и другачије - надови се у саопштењу.

Из брчанског СНСД-а су поручили да то свакако није начин како се гради будућност ове локалне заједнице, те да би о томе инспиратори оваквих потеза морали да поведу више рачуна.