latinica  ћирилица
10/03/2020 |  08:26 | Аутор: СРНА

ГО СДС Бијељина: Подршка Мићићу без обзира на посљедице

Градски одбор СДС Бијељина једногласно је синоћ подржао кандидатуру Миће Мићића за градоначелника, без обзира на евентуалне негативне одлуке по овај одбор од СДС-а Републике Српске.
Сједница Градског одбора СДС Бијељина - Фото: СРНА
Сједница Градског одбора СДС БијељинаФото: СРНА

- Уколико Предсједништво и Главни одбор СДС Републике Српске донесу одлуке о евентуалном искључењу неког од наших чланова, Градски одбор СДС Бијељина ће стати у заштиту тих чланова и тражиће ванредну сједницу Главног одбора и Скупштине СДС Републике Српске - поручили су из бијељинског одбора странке.

У закључцима се наводи да бијељински Градски одбор СДС-а подржава Мићићеву кандидатуру за градоначелника и истиче да Мићић има и подршку за прављење широке коалиције у Бијељини, укључујући и СНСД.

- Градски одбор СДС Бијељина остаје при одлукама донесеним на претходној сједници, као и на састанцима са свим мјесним одборима, да Мићић буде кандидат СДС за градоначелника Бијељине на локалним изборима 2020. године - саопштено је из странке.

Подршка Градског одбора СДС Бијељина дата је за нацрт споразума потписаног са СНСД, као и потписане споразуме за подршку кандидатури Мићића за градоначелника, као и оне који ће услиједити, при чему су наведне странке Покрет за Бијељину и ДНС.

У једном од закључака се наводи да ће СДС Бијељина на локалне изборе изаћи са својом листом за одборнике.