latinica  ћирилица
10/03/2020 |  12:50 ⇒ 12:57 | Аутор: Агенције

Ер Србија отказује летове због вируса корона

Компанија ЕР Србија саопштила је да ће спровести данашњу одлуку Владе Србије о забрани уласка у Србију путника из земаља најугроженијих вирусом корона, као и да ће у складу са ситуацијом отказивати поједине летове.

- У складу са Одлуком Владе Републике Србије о проглашењу болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2, Ер Србија ће спровести одлуку Владе којом се забрањује односно ограничава долазак у Републику Србију страним држављанима који долазе из држава односно подручја са интензивном трансмисијом болести COVID-19 (са подручја: Италије, Народне Републике Кине, Јужне Кореје, Швајцарске и Ирана) - саопштено је из Ер Србије.

Додаје се, да је имајући у виду даљи развој ситуације у вези са појавом вируса корона, Ер Србија одлучила да у наредном периоду додатно реорганизује саобраћај и усклади га са новим околностима.

У том смислу, компанија је поставила посебну веб-страницу www.airserbia.com/sr_latin/informacije/letovi/list-otkazanih-letova путем које путници могу да се упознају са тренутним статусом њихових летова.