latinica  ћирилица
20/03/2020 |  17:07 | Аутор: РТРС

Компанија LED Media уступа своје рекламне просторе

Највећи пружатељ услуга дигиталног вањског оглашавања у БИХ, Led Media, бесплатно је уступила своје огласне површине надлежним службама у сврху информисања јавности БИХ о вирусу корона.
Компанија ЛЕД Медиа (фото:atvbl) -
Компанија ЛЕД Медиа (фото:atvbl)

Тако ће све огласне површина компаније LED Media моћи служити свим институцијама у БИХ; Заводима за јавно здравство, Министарствима здравља, Управама цивилне заштите итд. како би у најбржем могућем времену објављивали информације везане уз заштиту и превенцију од вируса корона свим грађанима који се налазе изван својих домова.

Циљ је једноставан - осигурати јединствен комуникацијски канал који ће преносити тачне и провјерене информације, препоруке и упуте надлежних служби, свима онима који се у тренутку објаве препорука налазе на отвореном. Ријеч је о едукативном и информативном садрзају, а бесплатне рекламне поруке ће се првенстве

Како је већина LED Media дигиталних билборда смјештена на фреквентним пјешачким и прометним локацијама у свим већим градовима БИХ, из те компаније вјерују да ће оваквим обликом комуникације придонијети додатном освјештавању јавности кроз провјерене информације од стране званицних институција И надлезних слузби, те помоћи у превенцији и заштити од ширења вируса, али и у борби против ширења дезинформација.

Из компаније Led Media наводе како ће се рекламне поруке објављивати и ажурирати у складу с одлукама надлежних служби и бит ће присутне док год то буде потребно.