latinica  ћирилица
22/03/2020 |  13:53 ⇒ 13:55 | Аутор: Блиц

Ђоковић уз молитву са Острога показао шта ради у изолацији (ФОТО)

Новак Ђоковић подијелио је фотографију са породицом, уз молитву за здравље свих људи.
Новак Ђоковић (фото:AP Lee Jinman) -
Новак Ђоковић (фото:AP Lee Jinman)

– Молитва са Острога: Да бисмо добили нешто што никада нисмо имали, морамо учинити нешто што никада нисмо учинили. Када нам Бог узима нешто што не можемо схватити, он нас не кажњава, већ нам отвара руке да примимо нешто још боље. Божја Воља нас никада неће одвести негдје гдје нас Божја Милост неће заштити. Боже, уђи у моју кућу и одузми све моје бриге и болести, лијечи и бдиј надамном и мојом породицом, у божје име. Амин – написао је Новак уз фотографију на којој се види како проводи вријеме са супругом Јеленом и насљедницима Таром и Стефаном, у кућној атмосфери.

      View this post on Instagram

I pray for the health and healing of you. May God heal any sickness you have physical, mental or spiritual. May he give you health, energy and joy today. Swipe for my full message. Molitva sa Ostroga: Da bismo dobili nešto što nikada nismo imali, moramo učiniti nešto što nikada nismo učinili. Kada nam Bog uzima nešto što ne možemo shvatiti, on nas ne kažnjava, već nam otvara ruke da primimo nešto još bolje. Božja Volja nas nikada neće odvesti negde gde nas Božja Milost neće zaštiti. Bože, uđi u moju kuću i oduzmi sve moje brige i bolesti, leči i bdij nadamnom i mojom porodicom, u božje ime. Amin

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Mar 22, 2020 at 5:08am PDT

Он је потом додао да се тренутно моли за све људе, како би се свијет што прије изборио са пандемијом корона вируса.

– Молим се за све људе, поготово за оне којима је подршка и молитва сада највише потребна. Да оздраве и да сви заједничким снагама пребродимо овај вирус. Молим вас да останете у карантину – написао је Новак, који је потом додао да њему боравак у изолацији прија, будући да вријеме проводи са својом породицом, преноси Блиц.