latinica  ћирилица
24/03/2020 |  10:48 ⇒ 13:47 | Аутор: АТВ

Иван Бегић ударио радника Беме

Полицијска управа Бањалука примила је пријаву радника обезбјеђења бањалучке Фабрике обуће "Бема" да је нападнут испред ове фабрике.
Иван Бегић -
Иван Бегић

- Око 14.55 часова у ПС Б.Лука Обилићево пријавио је В.Д. из Карановца, Бањалука, да је физички нападнут од стране једног НН лица, у близини творнице обуће "Бема" у ул. Војводе Пере Креце. Полицијски службеници су на лицу мјеста затекли пријавитеља, Драшка Станивуковића, Ивана Бегића и Николију Мушић, сви из Бањалуке".

Како АТВ сазнаје, осим пријавитеља, ту су били Драшко Станивуковић, Иван Бегић и Николија Мушић.

В.Д. је изјавио да је уочио НН лица како путем телефона снимају раднике фабрике "Бема", приликом одласка с посла, пришао им и питао из ког разлога снимају и рекао да то није дозвољено, а затим је дошло до вербалне расправе између њега и Бегића, који му је отвореном песницом задао ударац у предјелу главе, нанијевши му повреде и у предјелу ока у виду хематома и огреботину у предјелу носа, сазнаје АТВ.

Припадници Службе хитне медицинске помоћи Бања Лука су В.Д. превезли у њихове просторије, те је он ставио Приједлог за кривично гоњење за кривично дјело - тјелесна повреда.

Бегић, који није пронађен на својој адреси, је позван да приступи у ПС Бања Лука Обилићево,за дан 24.03.2020. године у 11,00 часова.