latinica  ћирилица
24/03/2020 |  13:29 ⇒ 14:11 | Аутор: АТВ

Због физичког напада на радника Беме, приведен Иван Бегић (ФОТО)

Због физичког напада на радника обезбјеђења Беме приведен је Иван Бегић, предсједник младих ПДП-а.
Иван Бегић - Фото: РТРС
Иван БегићФото: РТРС

Како је АТВ раније писала Полицијска управа Бањалука примила је пријаву радника обезбјеђења бањалучке Фабрике обуће "Бема" да је нападнут испред ове фабрике.

- Око 14.55 часова у ПС Б.Лука Обилићево пријавио је В.Д. из Карановца, Бања Лука, да је физички нападнут од стране једног НН лица, у близини творнице обуће "Бема" у ул. Војводе Пере Креце. Полицијски службеници су на лицу мјеста затекли пријавитеља, Драшка Станивуковића, Ивана Бегића и Николију Мушић, сви из Бањалуке.

Фото: РТРС

В.Д. је изјавио да је уочио НН лица како путем телефона снимају раднике фабрике "Бема", приликом одласка с посла, пришао им и питао из ког разлога снимају и рекао да то није дозвољено, а затим је дошло до вербалне расправе између њега и Бегића, који му је отвореном песницом задао ударац у предјелу главе, нанијевши му повреде и у предјелу ока у виду хематома и огреботину у предјелу носа, сазнаје АТВ.

Припадници Службе хитне медицинске помоћи Бања Лука су В.Д. превезли у њихове просторије, те је он ставио Приједлог за кривично гоњење за кривично дјело - тјелесна повреда.