latinica  ћирилица
24/03/2020 |  20:16 | Аутор: СРНА

Митровић уплатио 50.000 KM бијељинској болници

Власник фирме "Октан промет" Војин Митровић уплатио је 50.000 КМ Болници "Свети Врачеви" у Бијељини за куповину неопходне медицинске опреме, саопштено је из ове здравствене установе.
Војин Митровић -
Војин Митровић

- С обзиром на ситуацију у којој се налази цијело човјечанство, а због епидемије вируса корона, неопходно је да сви будемо на услузи здравственим радницима који су прва карика у заштити здравља наших грађана - поручио је Митровић.

Он је апеловао на све привреднике да покажу солидарност и друштвену одговорност и помогну људима и Републици Српској, односно њеном здравственом систему, како би се адекватно супротставили овој новонасталој здравственој пошасти.

- Свјестан ситуације у којој се налазимо, породица и ја смо се договорили да бијељинској болници уплатимо новац који ће употријебити за оно што је потребно у пружању квалитетне здравствене заштите нашим суграђанима - навео је Митровић.

Менаџмент Болнице "Свети Врачеви" захвалио је породици Митровић у име запослених у овој здравственој установи, грађана Бијељине и Републике Српске.