latinica  ћирилица
25/03/2020 |  15:38 | Аутор: СРНА

Бањалука: Уредна испорука топлотне енергије

Из предузећа "Еко топлане" из Бањалуке саопштено је да се уредно испоручује топлотна енергија упркос бројним проблемима у ванредној ситуацији проузрокованој пандемијом вируса корона.
Еко топлана Бањалука - Фото: РТРС
Еко топлана БањалукаФото: РТРС

У саопштењу истиче да је за ово предузеће, као и за све даваоце комуналних услуга и остале привредне субјекте, ово веома тежак период у којем се води битка са проблемима у вези са ликвидношћу, организацијом ланца снабдијевања, као и самом производњом и испоруком топлотне енергије на подручју Бањалуке.

- Без обзира на све проблеме са којима се суочавамо, улажемо максималне напоре како би систем даљинског гријања функционисао у ванредним околностима - наводи се у саопштењу.

Из "Еко топлана" истичу да су, у складу са наредбама надлежних институција, на вријеме увели све потребне мјере и ограничења која се односе на социјалне контакте, унутрашњу организацију и заштиту запослених.

- Вјерујемо да ћемо уз максимална залагања и разумијевање свих запослених у "Еко топланама", надлежних институција и цијењених корисника заједно превазићи ову тешко ситуацију која нас је задесила и одговорним и самосвјесним понашањем сваког појединца изаћи као побједници - поручили су из овог предузећа.