latinica  ћирилица
27/03/2020 |  20:55 ⇒ 21:14 | Аутор: РТРС

Сњежана Новаковић Бурсаћ потврдила да је заражена вирусом корона (ВИДЕО)

Шеф Клуба посланика СНСД-а Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ огласила се на свом Фејсбук профилу и потврдила да је заражена вирусом корона и да се тренутно налази у СЦ "Никола Тесла".
Сњежана Бурсаћ Новаковић - Фото: РТРС
Сњежана Бурсаћ НоваковићФото: РТРС

- Поштовани и драги, поздрав из студентског дома "Никола Тесла" у Бањалуци. Као што сви већ знате, "студењак" је мјесто гдје се, ради здраственог надзора тренутно смјештају особе које су позитивне на корона вирус. Дакле ја сам једна од 100-тињак особа у Бањалуци код којих је потврђено да имају вирус корону, или једна од неколико стотина хиљада таквих особа у свијету - нагласила је Сњежана Новаковић Бурсаћ. 

Она је истакла да се осјећа добро, да има клиничку слику која највише личи блажој прехлади. 

- Вјерујем да нико не жели да добије болест, нити вирус, али ето...деси се. И то свакоме може да се деси. То ријетко ко може да изабере. Мени је нека врста утјехе чињеница да сам вирус вјероватно добила вршећи своје дужности за које сам изабрана, нисам га бирала, ал јесам оно што сам могла – изабрала сам да останем код куће уназад 13 дана и због тога осјећам ипак неку врсту мира -  нагласила је Бурсаћева.