latinica  ћирилица
31/03/2020 |  22:00 ⇒ 01/04/2020 | 13:48 | Аутор: banjaluka.net

Станивуковић опет шири панику

Драшко Станивуковић, посланик ПДП-а наставио је са изношењен непровјерених информација и са ширењем панике, те се данас претворио и у доктора епидемиолога и у јавност са сјетом на лицу изашао са причом да је један радник Фабрике обуће “Бема“ заражен вирусом корона, иако за нешто такво нема ни један доказ.
Драшко Станивуковић (фото: banjaluka.net) -
Драшко Станивуковић (фото: banjaluka.net)

Ту информацију демантовао је Маринко Умичевић, технички директор “Беме“, који је и потврдио да је Станивуковић данас био у близини те фабрике, али са друге стране улице и да се снимао.

- Мене нико од радника, нити здравствених установа није обавијестио да је било ко од радника “Беме“ заражен коронавирусом. Овај Станивуковићев потез сматрам још једним атаком на Бему, мене и моје раднике, што нећу дозволити и вјероватно ће услиједити још једна кривична пријава против Станивуковића због изазивања опште опасности, ширења панике и узнемирености грађана, а све то у сврху јефтине политичке промоције - написао је Умичевић на свом Фејсбук профилу.

Иначе, Станивуковић је и прије десетак дана био на капији “Беме“, те је заједно са својим сарадником и партијским другом Иваном Бегићем снимао и сликао раднике који су кренули са посла. Тада су упозорени да то не чине, након чега је Бегић шаком ударио радника обезбјеђења “Беме“, због чега је и приведен.

Дакле, након премлаћивања човјека који им може бити отац, млади ПДП-овци настављају са ширењем панике и узнемирености грађана, док њихов почасни партијски шеф и даље шути. Све у свему, због оваквог понашања Станивуковића, уколико шири лажи, посла има и за полицију, јер ко зна шта је сљедеће смислио лажни доктор Драшко у својој лабораторији перформанса и личних видео урадака.