latinica  ћирилица
03/04/2020 |  13:26 | Аутор: СРНА

Полиција Српске - ослонац и гарант безбједности свих грађана

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић истакао је у честитки поводом 4. априла, Дана полиције Српске, да је Полиција један од најважнијих стубова друштва, ослонац и гарант безбједности свих грађана Републике.
Радован Вишковић - Фото: СРНА
Радован ВишковићФото: СРНА

Он је изразио посебну захвалност свим припадницима полиције јер у овој тешкој ситуацији изазваној појавом вируса корона, пожртвованим радом и залагањем, стављајући на располагање све своје ресурсе, дају немјерљив допринос у заштити живота и здравља свих грађана.

- Влада Републике Српске је стратешки опредијељена да и даље ради на јачању и модернизацији Полиције Српске да би могла да одговори на све изазове и у будућности - навео је Вишковић у честитки министру унутрашњих послова Драгану Лукачу, директору Полиције Дарку Ћулуму, као и свим припадницима Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске.

Вишковић је нагласио да се на овај дан са дубоким поштовањем сјећамо и одајемо признање свим припадницима МУП-а који су у одбрамбено-отаџбинском рату положили своје животе у одбрани Републике Српске.

- Желим вам пуно здравља, среће и успјеха и на личном и на професионалном плану - навео је предсједник Владе Републике Српске.