latinica  ћирилица
06/04/2020 |  13:02 | Аутор: СРНА

Радмановић: Престати са политичким надметањем док траје битка за живот

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Небојша Радмановић поручио је да је у вријеме епидемије вируса корона потребна подршка свима који се боре са овим проблемом, те да је неопходно престати са политичким надметањима док траје битка за живот.

- Вријеме је за координацију и заједнички рад власти на свим нивоима како бисмо побиједили ову глобалну пошаст - навео је Радмановић у писаном обраћању посланицима у Представничком дому и јавности у БиХ поводом данашњег преузимања функције предсједавајућег овог дома.

Констатујући да се цијела БиХ и сви њени грађани налазе у тешком тренутку због епидемије вируса корона, Радмановић је упутио најбоље жеље онима који су у свакодневној, директној и непосредној борби за здравље и животе људи - љекарима и медицинском особљу, као и онима који су свакодневно изложени вирусу у настојању да обезбиједе нормалан живот грађана.

- Честитам и члановима кризних штабова власти на свим нивоима, чврсто увјерен да раде добар посао и да мјере које предузимају дају добре резултате - додао је Радмановић.

Он је истакао да су чланови Колегијума Представничког дома у сталном контакту, у настојању да пронађу рјешење за организацију сједница Дома, узимајући у обзир сва ограничења, мјере и одлуке кризних штабова.

- О нашим одлукама и рјешењима с циљем да Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ омогућимо да, на безбједан начин, испуњава своју уставну улогу, бићете благовремено обавијештени - најавио је Радмановић.

Уз поруку становницима БиХ да остану код својих кућа, Радмановић је онима којима је потврђена зараза вирусом корона упутио подршку и жеље за брзо оздрављење.