latinica  ћирилица
08/04/2020 |  14:58 ⇒ 14:59 | Аутор: Блиц

Филмски фестивал "Мој офф" постаје онлајн биоскоп

Оригиналан онлајн биоскоп, заживјеће већ 11. априла на платформи у оквиру сајта мојофф.нет одмах након завршетка првог Онлајн филмског фестивала "Мој офф", који ће уједно постати традиционалан, доносећи једном годишње еклузивне филмске наслове са највећих свјетских фестивала, у онлајн окружење.
Филм (илустрација) -
Филм (илустрација)

Осим бесплатног онлајн Филмског фестивала "Мој офф" који приказује 65 филмских остварења који ће и убудуће сваког дана имати један бесплатни филм актуелне свјетске продукције, од 11. априла на истој адреси mojoff.net у Србији и региону ће први пут бити омогућен Премиум видео на захтјев (ПВОД) као вид онлајн рјешења у оквиру којег ће посјетиоцима бити доступно сваке недјеље мноштво премијерних, ексклузивних, награђиваних играних и документарних наслова свјетских кинематографија, као и дјечијих синхронизованих филмова.

Почетна база платформе садржаће сва филмска остварења која се приказују на првом бесплатном онлајн филмском фестивалу "Мој офф", свих 65 филмова, а сваке недлеље платформа ће бити допуњена са до пет нових ексклузивних, код нас и веома често нигдје у свијету приказаних филмова.