latinica  ћирилица
21/04/2020 |  12:10 | Аутор: СРНА

Чубриловић: Бањалука је савремен и уређен европски град

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић истакао је да је Бањалука савремен и уређен европски град са убрзаним привредним, грађевинским, саобраћајним и инфраструктурним развојем, који није заустављен ни у условима ванредног стања изазваног пандемијом вируса корона.
Недељко Чубриловић - Фото: РТРС
Недељко ЧубриловићФото: РТРС

Чубриловић је нагласио да охрабрује чињеница да је и у овим условима Бањалука наставила да реализује важне инфраструктурне пројекте, те честитао надлежнима на томе, као и на свим правовремено предузетим и ефикасним мјерама заштите здравља грађана и пружања помоћи најугроженијем становништву.

- Желим вам срећу и успјех у даљем раду на развоју града и да, сви заједно, колико је год могуће, сачувамо становништво од пандемије -  навео је Чубриловић у честитки градоначелнику Игору Радојичићу, предсједнику Скупштине града Зорану Талићу и грађанима Бањалуке поводом 22. априла – Дана града.

Он је надлежнима честитао због одлучности, способности и визији изградње модерног, лијепог и функционалног града у којем се стално гради у интересу бољег и љепшег живота свих Бањалучана, саопштено је из Народне скупштине Републике Српске.

Чубриловић је нагласио да је са бројним природним и туристичким потенцијалима и богатом културно-историјском баштином, уз познату љубазност и срдачност грађана, крајишка љепотица из године у годину све посјећенији град.